Tennis - Informationer

28-05-2020

Kære Tennis medlemmer,

Vi vil prøve at få gang i noget der hedder pickellball i klubben, mini tennis for alle.
Det kombinere det bedste fra bordtennis, badminton og tennis.
Kan spilles på en badmintonsbane eller i servefelter på en tennisbane.

Hvis i Googler pickellball, så dukker der flere youtube videoer op.
Vi har købt udstyr og asfaltbanen er gjort klar til spil. Udstyr ligger klar i klubhuset.

Prøv det, alle aldersgrupper kan hurtig lære det.
Når vi må samles flere igen, så er der aftalt med DGI at vi laver en instruktionsdag for medlemmer og ikke medlemmer.

Se nedenstående PDF link, regler for pickell ball

Bredebro Tennisklub

Bredebro Tennisklub er organiseret med en bestyrelse på 6 personer og vi er en del af Bredebro Idrætsforening. Vi er en klub med lidt under 50 medlemmer.

Vi har et dejligt anlæg som er placeret ved Bredebro Idrætscenter med et nyt klubhus og 2 udendørs baner, grusbane og en asfalts bane. I samarbejde med Bredebro idrætscenter, har vi også mulighed for at bruge tennisbanen i en af deres idrætshaller.

Vi har træning for voksne og unge og laver div arrangementer og vi afvikler også turnering for voksne i sommersæsonen.

Vi er en klub, hvor vi tilbyder masser af frisk luft, motion og socialt samvær for hele familien.

Vores facebook og hjemmeside